Graham spreekt op de Bio-Beurs over paddenstoelen

Zonder dat er een mensenhand aan te pas komt, produceert Moeder Natuur de meest krachtige paddenstoelen met uitzonderlijke nutritionele en medicinale eigenschappen. Speciaal overgevlogen vanuit Engeland gaf de natuurdeskundige Graham Botfield een lezing op de Bio-Beurs (januari 2020). En wij - van De Gezonde Wereld - waren er bij aanwezig.

15 jaar onderzoek verteld binnen 60 min

Een lezing speciaal over de kracht van paddenstoelen. Er zijn zoveel mensen die iets roepen over paddenstoelen; wat is nu waar? Binnen 60 minuten nam Graham ons mee in 15 jaar onderzoek naar paddenstoelen. Hiermee kregen wij een uniek kijkje in de wonderlijke wereld van medicinale paddenstoelen. Van Cordyceps tot Lion’s Mane. Alle bekende paddenstoelen waar wij ook eerder al over hebben geschreven, kwamen in deze presentatie terug. En interesse was er zeker. Wij konden in ieder geval niet eens meer zitten. De zaal zat goed vol. Als kleinigheidje kregen wij ook nog aan het einde van de presentatie het paddenstoelenboek van de paddenstoelexpert Martin Powell. In dit boek beschrijft Martin per paddenstoel de toepasbaarheid. Super handig.

Lees ook onze blog: ‘Hoe werken medicinale paddenstoelen?’ »

Graham wie?

Graham Botfield is één van de bekendste natuurdeskundige met een specialisatie in medicinale paddenstoelen. Naast jarenlang onderzoek heeft hij ook ruim 13 jaar klinische ervaring als gekwalificeerd voedingstherapeut. Daarnaast heeft hij vele jaren beoefenaars uit de praktijk gecoacht en begeleid. Hij ziet het als zijn persoonlijke missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de natuurlijke gezondheidszorg. Met zijn wetenschappelijke en natuurgeneeskundige achtergrond voert hij diverse onderzoeken uit. Daarnaast vliegt hij de hele wereld over om te spreken over de kracht van Moeder Natuur. Ook maakt hij regelmatig tijd vrij om te sparren en ideeën uit te wisselen met gelijkgestemde.

Pure Mushrooms paddenstoelsupplementen - biologisch, vegan en hoge kwaliteit!

Paddenstoelen; de schoonmakers van de natuur

Een van de dingen waar Graham over sprak is - als je paddenstoel supplementen wilt gebruiken - waar je op moet letten voordat je een product kiest. Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze halen hun voedingsstoffen uit dood en levend plantmateriaal. In werkelijkheid ruimen ze de natuur op, zodat de rest kan groeien. Juist daarom is het belangrijk dat wanneer je op zoek bent naar een paddenstoelsupplement dat je kiest voor biologisch, bijvoorbeeld van Pure Mushrooms. Dan weet je zeker dat er geen pesticiden of andere chemicaliën zijn gebruikt in de directe omgeving van de paddenstoel. Want via de paddenstoel krijg jij dit ook weer binnen.

Paddenstoelengids gratis ebook downloaden medicinale paddenstoelen

Meer weten over de werking en verschillende soorten? Download dan ook de paddenstoelengids van Pure Mushrooms.

Deze gids bevat een compleet overzicht van alle belangrijke paddenstoelsupplementen op dit moment.  Na het lezen van deze gids heb jij onder andere antwoord op de volgende vragen: 

  • Welke paddenstoel kan ik voor wat inzetten?
  • Welke medicinale eigenschappen heeft welke paddenstoel?
  • Hoe werkt de paddenstoel in het lichaam?
  • Waar moet ik op letten als ik zelf medicinale paddenstoelen ga gebruiken?
  • Is het veilig?
  • En nog veel meer…