Mushrooms4Life

Foto-tabel
sort-descending
Snow Fungus Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
Lion`s Mane [Hericium erinaceus] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Reishi [Ganoderma lucidum] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Cordyceps [Ophiocordyceps sinensis] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Lion's Mane Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
MyComplex | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Reishi Spore | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Myco-Zen | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Shiitake Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms4Life) 60caps
Reishi Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
MyComplex Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
Maitake Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms4Life) 60caps
Myco-Qi | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules
Reishi Cacao Latte Bio (Mushrooms4Life) 140 gram
Cordyceps Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
Cordyceps Rode Biet Latte Bio (Mushrooms4Life) 130 gram
Maitake Gember Latte Bio (Mushrooms4Life) 110 gram
Maitake Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr
31,95
Lion`s Mane Matcha Latte Bio (Mushrooms4Life) 110 gram
Reishi Zen Koffie | Bio (Mushrooms4Life) 64 gram

Items 1-20 van 22

Maak kennis met de biologische paddenstoel supplementen van Mushrooms 4 Life! Ontdek chaga, reishi, cordyceps, lion's mane, shiitake en maitake.

Mushrooms 4 Life - specialist in biologische paddenstoel supplementen - is gecreëerd door natuurgenezers Graham Botfield en Ben Shouler. Hun missie is om de bijzondere eigenschappen van functionele paddenstoelen voor iedereen toegankelijk te maken. Maak kennis met de eersteklas poeders, lattes en capsules van Mushrooms 4 Life!

Het ontstaan van Mushrooms 4 Life

Hoewel het gebruik van functionele paddenstoelen in Azië een lange geschiedenis kent, begint men nu pas in het Westen interesse te tonen. Bij Mushrooms 4 Life gebruiken Ben en Graham echter al tientallen jaren paddenstoelen. Zo geeft Graham al 15 jaar internationaal lezingen over paddenstoelen. En experimenteert Ben al meer dan tien jaar met paddenstoelen. Hij is vooral gepassioneerd door de synergieën die optreden bij het combineren van paddenstoelen met kruidengeneesmiddelen. Geen wonder dus dat ze hun ontdekkingen met de rest van de wereld wilden delen. Samen hebben ze het merk Mushrooms 4 Life opgericht.

Waarom paddenstoelen?

Al eeuwenlang worden functionele paddenstoelen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde ingezet. Maar ook hier in het Westen worden deze paddenstoelen steeds populairder. En dat is niet zonder reden, want paddenstoelen zoals Lion’s Mane, Cordyceps en Reishi hebben unieke eigenschappen die de algehele gezondheid kunnen versterken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het vruchtlichaam van functionele paddenstoelen bijzondere stoffen bevatten die een heilzame werking hebben. De belangrijkste stoffen binnen deze paddenstoelen zijn niet-oplosbare vezels, genaamd polysachariden. Dit zijn meervoudige koolhydraten die een ondersteunende werking hebben op je immuunsysteem. Ook bevatten functionele paddenstoelen vitamines (met name vitamine B) en mineralen. Afhankelijk van de soort paddenstoel hebben ze allen een andere verhouding in de werkzame stoffen. Dit maakt elke soort uniek en geschikt voor een bepaalde werking.

Het productieproces

Mushrooms 4 Life is een premium merk van functionele paddenstoelen supplementen die zorgvuldig zijn gekweekt. Ze kweken de biologische paddenstoelen op een optimale voedingsbodem gedurende hun hele levenscyclus en oogsten ze met zorg. Hierdoor hebben ze een voedingsprofiel dat vergelijkbaar is met dat van wilde paddenstoelen.

Omdat deze paddenstoelen in hun complete vorm niet goed door mensen verteerd kunnen worden, verwerkt Mushrooms 4 Life deze paddenstoelen eerst tot extracten. Hiervoor maken zij gebruik van twee soorten extractie: heetwaterextractie en alcoholextractie.

Heetwaterextractie zorgt ervoor dat de in water oplosbare verbindingen zoals de polysachariden uit de paddenstoel getrokken worden. Door middel van alcoholextractie worden andere waardevolle stoffen (waaronder triterpenen) geëxtraheerd en verder verwerkt tot poeders en capsules.

De producten van Mushrooms 4 Life

Alle supplementen van Mushrooms 4 Life zijn 100% biologisch. Waarom? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze nemen alles op uit hun omgeving; goed en slecht. Wanneer de supplementen niet volledig biologisch zijn, loop je de kans dat ze verkeerde stoffen in zich opnemen. Denk aan pesticiden of andere chemische middelen die in de bodem voorkomen. Daarom is Mushroom 4 Life trots dat al hun supplementen voldoen aan de strenge eisen van de Soil Association. Ook worden de producten zonder hulpstoffen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen geproduceerd.

De producten van Mushrooms 4 Life zijn door een onafhankelijk laboratorium getest op zware metalen, pesticiden en verontreinigingen, zodat je profiteert van alleen de zuiverste paddenstoelen en niets anders.

Kenmerken:

  • Assortiment bestaande uit poeders, capsules, coffees en lattes
  • Gebaseerd op full spectrum biomassa van vruchtlichamen
  • Biologisch, gecertificeerd door Soil Association
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Zonder vulmiddelen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen

Mushrooms 4 Life kopen bij De Gezonde Wereld

Het uitgebreide assortiment van Mushrooms 4 Life bestaat uit poeders, capsules, lattes en koffie, allemaal op basis van paddenstoelen. De supplementen zijn biologisch, vegan en zonder bindmiddelen, additieven of kunstmatige ingrediënten. Bestel de producten nu bij De Gezonde Wereld!