Energie

Kun je wel een ondersteuning van natuurlijke energie gebruiken? Koop hier onze krachtige, natuurlijke supplementen die jou helpen in je energiebehoefte!
Foto-tabel
sort-descending
Brain & Body Creatine Capsules (Motion Nutrition) 120caps
Power Up Capsules (Motion Nutrition) 60caps
BCAA Capsules (Motion Nutrition) 120caps Korting
Speciale prijs 22,50 Normale prijs 29,95
Magnesium Citraat (Mattisson) 60caps
Multi Magnesium (Mattisson) 90 tablet
Magnesium Malaat (Mattisson) 90caps
Magnesium Bisglycinaat 400 mg (Proviform) 90caps
Magnesium Citraat Malaat (Mattisson) 120caps
Magnesium Bisglycinaat (Mattisson) 90 tablet
Magnesium Tauraat Vegan (Mattisson) 60caps
Energy Support (Mattisson) 60caps
Myco O2 Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Lion’s Mane - Focus Paddenstoelen Koffie  (Mushrooms For Life) 75gr Biologisch
Magnesium liposomal (Zooki) 60caps Nieuw!
Vitamin C liposomal (Zooki) 60caps Nieuw!
Iron liposomal (Zooki) 30caps Nieuw!
Vitamin B12 liposomal (Zooki) 60caps Nieuw!
Organic For HER Organ Complex (NUTRIVORE) 180caps Biologisch
Organic For HIM Organ Complex (NUTRIVORE) 180caps Biologisch
Organic Beef Liver (NUTRIVORE) 180caps Biologisch

Ondersteun je natuurlijke energie met de beste supplementen van De Gezonde Wereld. Met krachtige Paddenstoelenextracten, Vitamine C, B6 en B12 en Mineralen als calcium, magnesium, ijzer en jodium zit er altijd iets bij wat jou helpt bij je middagdip.

Waarom Natuurlijke Energie Supplementen?

In ons drukke dagelijkse leven kan het soms lastig zijn om voldoende energie te behouden, voor alle dingen die je wil en moet doen op een dag. Voeding is onze voornaamste bron van energie, maar soms is een beetje extra ondersteuning nodig. Natuurlijke supplementen kunnen je helpen je energieniveau te ondersteunen door essentiële voedingsstoffen te leveren. In tegenstelling tot tijdelijke energieboosters zoals cafeïne en suiker, zijn natuurlijke supplementen ontworpen om je lichaam op een duurzame en gebalanceerde manier te ondersteunen.

Energie Ondersteunen met Natuurlijke Supplementen

Op zoek naar supplementen voor meer energie? Hier vind je een breed scala aan producten die je op een natuurlijke manier kunnen helpen om je energieniveau te verbeteren. Onze selectie bestaat uit hoogwaardige supplementen zoals paddenstoelenextracten, essentiële vitamines en mineralen, allemaal zorgvuldig samengesteld om je lichaam te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar capsules, poeders of gummies, we hebben iets dat past bij jouw behoeften. Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten en ondersteun je energieniveau met onze kwalitatieve en hoogwaardige supplementen.

Welke Vitamines bij Vermoeidheid

Vitamines zijn stofjes die ons lijf nodig heeft om gezond te functioneren. Zonder deze vitamines krijgen we last van bepaalde ziektes, en een hogere inname kan een gunstige invloed hebben op ons welzijn. De juiste vitamines helpen bij vermoeidheid, zoals Vitamine C en de meeste B-vitamines. Een aantal vitamines maken we (deels) zelf aan, maar het merendeel halen we uit onze voeding, of zelfs uit zonlicht. Vitamines bevatten geen calorieën (energie), maar spelen wel een essentiële rol om de energie in je lichaam optimaal te benutten en ze dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Vitamine B

Van alle vitamines staan specifiek de B-vitamines bekend om hun gunstige invloed op het energieniveau. Er zijn meerdere vormen van Vitamine B die goed zijn bij vermoeidheid. Vitamine B2, B3, B5, B6, B11 en B12 dragen allen bij aan meer energie bij moeheid. Je vindt B-vitamines veel in broodproducten zoals (volkoren) granen, in vlees, zuivel en vis en bepaalde groenten. Heb je naast je dagelijkse gezonde voeding behoefte aan een stimulans van je energieniveau? Dan kan een aanvulling van B-vitamines helpen.

Vitamine C

Een andere bijdrage aan je natuurlijke energie is Vitamine C. Vitamine C helpt om energie los te maken uit je voeding en bevordert de opname van ijzer. Naast de vele andere gunstige effecten op je lichaam, maakt dit een essentieel onderdeel voor een gezonde levensstijl. Ook bij vermoeidheid helpt Vitamine C en draagt het bij aan extra energie indien nodig.

Natuurlijke Energie uit Mineralen Supplementen

Er zijn een aantal mineralen die een gunstige uitwerking hebben op je energieniveau. Sommige mineralen zijn essentieel voor onze gezondheid en leveren net als voeding een belangrijke bijdrage aan onze energiestofwisseling. Je kunt ze bij De Gezonde Wereld in hun best opneembare vorm krijgen. Zo hebben we van Mattisson de vier best opneembare vormen van Magnesium en kun je een uitgebreid assortiment mineralen en vitamines van Together Health vinden. We lichten de belangrijkste voor je uit.

IJzer

IJzer is als mineraal vooral bekend om zijn functie in ons bloed, waar het een grote rol speelt in ons zuurstoftransport. Bij bloedarmoede heb je te weinig rode bloedlichaampjes in je bloed. IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en hemoglobine. Het helpt bij futloosheid en heeft een gunstige invloed op je natuurlijke energie.

Magnesium

Magnesium is de kampioen van alle mineralen vanwege de vele processen in je lijf waar het een positieve rol in speelt. Magnesium heeft een gunstige werking op de spieren, de instandhouding van sterke botten én werkt ontspannend. Het is dan ook een geliefd supplement onder sporters, in de vorm van magnesiumolie. Magnesium in capsules wordt veel gebruikt voor een activiteit omdat Magnesium je natuurlijke energie activeert en helpt bij vermoeidheid.

Calcium

Calcium is een mineraal die je misschien niet verwacht in dit rijtje. Je kent het vanwege zijn belang voor de instandhouding van sterke botten, en bij kinderen voor de goede groei van het skelet. Maar Calcium levert ook een belangrijke bijdrage aan een normale energiehuishouding, en Calcium is goed voor je spieren, waaronder een gunstige werking van de hartspier.

Natuurlijke Manieren om je Energie te Verbeteren

Naast de onontbeerlijke vitamines en mineralen voor je energieniveau zijn er natuurlijk meer dingen die je kunt doen om jezelf energiek en fit te houden. Een actieve levensstijl met gezonde voeding, genoeg beweging en voldoende rust en ontspanning zijn allen even belangrijk om over voldoende energie te beschikken. Voel je je vaak futloos, vermoeid of heb je weinig energie voor je dagelijkse taken? Niet getreurd, dan is er namelijk nog winst te behalen met de volgende tips en natuurlijke remedies voor extra energie.

Beter Slapen = Energieker Wakker Worden

Het lijkt zo’n open deur, maar wordt te vaak genegeerd. Een goed slaapritme. De eerste en meest voor de hand liggende oorzaak van vermoeidheid is te weinig of een slechte kwaliteit slaap. Creëer een gezond slaapritueel waarbij je elke dag rond dezelfde tijd naar bed gaat en opstaat. Vermijd schermen en neem zo nodig een supplement om makkelijker in slaap te vallen. Want zonder genoeg uit te rusten kun je de dag niet energiek beginnen.

Sterker Worden voor meer Uithoudingsvermogen

Hoeveel energie je gedurende de dag tot je beschikking hebt, wordt ook bepaald door je fysieke kracht en conditie. Genoeg bewegen of sporten zorgt ervoor dat je langer door kunt gaan zonder moe te worden. Dit kan al vanaf een simpele wandeling van 30 minuten per dag. Dit geeft niet alleen meer energie maar heeft ook vele andere gezondheidsvoordelen. Een investering die zich op de korte en lange termijn ruimschoots terugverdient.

Reinig je lijf voor een Optimale Energieverwerking

Een gezond en schoon lijf van binnen is als een geoliede machine. Een geoliede machine loopt soepel en gaat langer mee, wat zorgt voor een hoger innerlijk energieniveau. Om te zorgen dat jouw lijf veel energie kan blijven leveren, en effectief kan benutten, wil je deze regelmatig schoonhouden, ofwel detoxen. Door te vasten, zuiver te eten, voldoende water te drinken of met behulp van bepaalde kruiden (supplementen) kan je jouw lichaam ondersteunen in het afvoeren van afvalstoffen.

Natuurlijke Middelen voor Energie

Zoek je extra manieren om je energieniveau op te peppen? Als aanvulling op je eigen harde werk en inzet voor meer energie kun je gebruikmaken van bepaalde natuurlijke voedingssupplementen. Zo zweren veel mensen bij Shilajit hars omdat dit zou bijdragen aan het energieniveau* en voelen ze zich alerter* na het gebruik van shilajit. 

Ook zijn er verschillende medicinale paddenstoelen die al vele eeuwen worden toegepast volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde om hun positieve effecten. Cordeyceps is een van de bekendste om zijn gunstige invloed op je uithoudingsvermogen* en je energieniveau*.

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die in ons lichaam een aantal belangrijke functies vervult. Het speelt onder andere een rol in je energetische metabolisme, waarmee het een bijdrage levert tegen vermoeidheid*.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.