Arctic Blue

Arctic Blue: hoogwaardige vis- en algenolieproducten, van capsules tot vloeibare olie, om te voldoen aan jouw behoefte aan omega 3 vetzuren.
Foto-tabel
sort-descending
Omega-3 visolie DHA & EPA (Arctic Blue) 60caps
Omega-3 visolie DHA & EPA met vitamine D3 (Arctic Blue) 30caps
Omega-3 algenolie ALA & DHA (Arctic Blue) 150ml
Omega-3 algenolie DHA & EPA hooggedosseerd (Arctic Blue) 150ml
Omega-3-6-9 algenolie met vitamine D3 (Arctic Blue) 150ml
Kids Omega-3 visolie DHA & EPA met vitamine D3 (Arctic Blue) 150ml
Kids Omega-3 gummies DHA & EPA vitamine D3 (Arctic Blue) 30st
Omega-3 visolie naturel DHA & EPA (Arctic Blue) 300ml
Omega-3 visolie DHA & EPA met vitamine D3 (Arctic Blue) 150 ml
Omega-3 algenolie DHA (Arctic Blue) 60caps
Omega-3 algenolie DHA & EPA (Arctic Blue) 90caps
Omega-3 algenolie DHA met vitamine D3 (Arctic Blue) 90caps
Noors Viscollageen Poeder Naturel (Arctic Blue) 150gr
Noors Viscollageen Poeder met Vitamine C en aardbeismaak (Arctic Blue) 150gr

14 Items

Arctic Blue biedt hoogwaardige visolie en algenolie producten aan om jou te voorzien in de behoefte aan omega 3 vetzuren. Of je nu op zoek bent naar visolie capsules, omega 3 in vloeibare vorm, of algenolie: Arctic Blue heeft de juiste oplossing voor jou!

Arctic Blue Omega 3 supplementen

Arctic Blue biedt omega 3 voedingssupplementen in verschillende vormen, zoals capsules, vloeibare olie en andere producten op basis van visolie en algenolie. Vis- en algenolie bevatten omega 3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Dit zijn essentiële vetzuren die veel voordelen bieden voor de gezondheid, waaronder het ondersteunen van een gezond hart en het ondersteunen van een gezonde hersenfunctie.

Arctic Blue staat bekend om hun inspanningen om visolie op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren. Dat betekent dat ze zich inzetten voor het behoud van gezonde oceanen.

Ook streeft Arctic Blue naar de hoogste kwaliteitsnormen voor hun producten. Hierdoor kan jij profiteren van de gezondheidsvoordelen van Omega 3-vetzuren zonder je zorgen te hoeven maken over de kwaliteit of duurzaamheid van de producten.

Wat is Omega 3?

Omega-3 vetzuren zijn een groep essentiële vetzuren die van groot belang zijn voor een goede gezondheid, maar niet door het menselijk lichaam kunnen worden aangemaakt. Ze moeten daarom uit de voeding worden gehaald. Er zijn verschillende soorten omega-3 vetzuren, dit zijn de belangrijkste:

Eicosapentaeenzuur (EPA)

EPA is een omega-3 vetzuur dat voorkomt in bepaalde vissoorten, zoals zalm, makreel, tonijn en haring. Ook komt het voor in algen. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met de gezondheid van het hart.

Docosahexaeenzuur (DHA)

DHA is een ander omega-3 vetzuur dat veel voorkomt in vette vis en algen. DHA is van belang voor de ontwikkeling en het onderhoud van de hersenen.

Alfa-linoleenzuur (ALA)

ALA is een plantaardig omega-3 vetzuur dat voorkomt in voedingsmiddelen zoals lijnzaad, hennepzaad, walnoten en bepaalde plantaardige oliën. Het lichaam kan ALA omzetten in EPA en DHA, zij het in beperkte hoeveelheden. Daarom wordt aanbevolen om naast ALA ook directe bronnen van EPA en DHA in te nemen.

Omega 3 van Arctic Blue: waar is het goed voor?

Omega 3 heeft tal van voordelen voor de gezondheid. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Hartgezondheid: 250 mg EPA en DHA per dag heeft een gunstige invloed op het hart. DHA (2 gram per dag) en EPA dragen bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed.
 • Goed voor de bloeddruk: 3 gram DHA en EPA per dag draagt bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk
 • Hersengezondheid: 250 mg DHA per dag is essentieel voor de ontwikkeling en functie van de hersenen.
 • Goed voor het gezichtsvermogen: 250 mg DHA per dag helpt om scherp te blijven zien en ondersteunt de conditie van het oog.
 • Voor een gezond cholesterol: 2 gram ALA per dag helpt het cholesterolniveau gezond te houden.
 • Ondersteunt een normale groei en ontwikkeling van kinderen, bij 2 gram ALA per dag.
 • Goed voor baby’s en het ongeboren kind: De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Het uitgebreide assortiment van Arctic Blue

Bij Arctic Blue begrijpen ze dat je alleen het allerbeste verdient voor je gezondheid. Daarom hebben ze een uitgebreid assortiment hoogwaardige vis- en algenolie producten samengesteld om aan al jouw Omega-3 behoeften te voldoen. Hun toewijding aan duurzaamheid betekent dat al hun visolie MSC-gecertificeerd is, wat garandeert dat ze bijdragen aan de bescherming van de oceanen en het behoud van vispopulaties. Ook zijn hun Omega-3 producten ook ideaal voor zwangere vrouwen, omdat ze bijdragen aan de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van de baby.

Het assortiment bestaat uit de volgende producten:

Visolie capsules

De visolie capsules van Arctic Blue zijn de perfecte aanvulling op je dagelijkse routine. Ze zijn gemakkelijk in te nemen, geurloos en bieden een gecontroleerde dosering van de krachtige Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur bieden we visolie capsules aan met DHA en EPA, maar ook met DHA, EPA en vitamine D3.

Vloeibare visolie

Voor degenen die de voorkeur geven aan een vloeibare vorm van Omega-3, biedt Arctic Blue een vloeibare visolie. Deze vloeibare visolie is gezuiverd, smaakt naar sinaasappels en kan ook worden toegevoegd aan yoghurt en smoothies. Ook voor vloeibare visolie geldt dat ze verkrijgbaar zijn met DHA en EPA en DHA, EPA en vitamine D3.

Algenolie producten

Voor vegetariërs en veganisten biedt Arctic Blue algenolie als een ethische en plantaardige bron van Omega-3 vetzuren. De algenoliecapsules en vloeibare algenolie van Arctic Blue bevatten dezelfde voordelen als visolie, zonder enige vorm van visvangst. Kies voor de kracht van de oceaan, zonder schuldgevoel! Verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder met ALA, DHA en EPA en vitamine D3.

Duurzaamheid: de kern van Arctic Blue

Bij Arctic Blue streven ze naar duurzaamheid op alle mogelijke manieren om de impact van hun visolie productie op het milieu te minimaliseren. Enkele van de duurzame praktijken en kenmerken van Arctic Blue zijn onder andere:

 • MSC-certificering: Arctic Blue is MSC (Marine Stewardship Council) gecertificeerd. Dit betekent dat visolie wordt geproduceerd met vis die afkomstig is van duurzaam gevangen vis. MSC-certificering garandeert dat de visvangst geen schadelijke gevolgen heeft voor het mariene ecosysteem.
 • Transparantie: Arctic Blue streeft naar volledige transparantie in hun toeleveringsketen. Ze geven uitgebreide informatie over waar hun visolie vandaan komt en hoe deze wordt verwerkt, zodat consumenten kunnen zien dat deze producten afkomstig zijn van duurzame bronnen.
 • Milieuvriendelijke verpakking: Arctic Blue gebruikt milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en streeft naar minimalisatie van plasticgebruik om de impact van hun producten op het milieu te verminderen.
 • Milieuvriendelijke productieprocessen: Arctic Blue maakt gebruik van geavanceerde productiemethoden om de kwaliteit van onze visolie te waarborgen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen.

Arctic Blue kopen bij De Gezonde Wereld

Bij De Gezonde Wereld zijn we trots op ons assortiment hoogwaardige Omega 3 supplementen van Arctic Blue, waaronder visolie capsules, vloeibare visolie en algenolie producten. Ons doel is om jouw gezondheidsdoelen te ondersteunen door je de beste producten aan te bieden, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van Omega-3 vetzuren. Heb je nog vragen over de producten van Arctic Blue? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw gezondheid en welzijn. Kies vandaag nog voor Arctic Blue en ontdek de kracht van Omega 3!