Together Health

Foto-tabel
sort-descending
Organic Lion’s Mane 1000mg (Together Health) 60caps Biologisch
Organic Reishi 800mg (Together Health) 60caps Korting
Speciale prijs 24,75 Normale prijs 32,95
Multibiotic Fermented Food (Together Health) 30caps
19,95
Marine Magnesium (Together Health) 30caps
Algae Omega 3 (Together Health) 30caps
17,95
Immune Support (Together Health) 30caps Korting
Speciale prijs 10,99 Normale prijs 14,95
Night Time Complex (Together Health) 60caps
Seaweed Calcium (Together Health) 60caps
Curcumin & Turmeric Complex (Together Health) 30caps Korting
Speciale prijs 9,99 Normale prijs 12,95
Vegan Vitamin D3 (Together Health) 30caps
Woman’s Multi Vit (Together Health) 30caps
Eye Defence (Together Health) 30caps
Beautiful Hair, Skin & Nail (Together Health) 60caps
Vegan Multivitamin (Together Health) 60caps
Citrus Vitamin C (Together Health) 30caps
Stress Aid Complex (Together Health) 30caps
Bone Aid (Together Health) 60caps
Pregnancy Multi (Together Health) 60caps
Menopause Multi Vit (Together Health) 60caps
24,95
B-Vitamin Complex (Together Health) 30caps

Items 1-20 van 30

Ben je op zoek naar natuurlijke en vegan voedingssupplementen? Probeer de vitamines en mineralen van Together Health!

Het holistische merk Together Health is gecreëerd uit liefde voor pure voeding, minimale impact op het milieu én het helpen van anderen. De natuurlijke supplementen van Together Health bevatten essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. Ook als je niet-vegan bent zijn de supplementen een mooie aanvulling op je gezondheid.

100% vegan, 100% puur natuur

Together Health is van mening dat een uitgebalanceerd veganistisch dieet niet alleen alles biedt wat we nodig hebben om gezond te zijn, maar ook een meer ethische en duurzame toekomst creëert. Daarom zijn al hun producten veganistisch gecertificeerd en vrij van dierlijke ingrediënten. Ook vinden zij dat gezondheidsproducten vrij van synthetische ingrediënten moeten zijn. Daarom ontwikkelt Together Health puur natuurlijke supplementen die alleen maar een positief effect hebben op je gezondheid.

Supplementen gebaseerd op natuurlijke ingrediënten

De voedingssupplementen van Together Health zijn allemaal duurzaam geproduceerd en op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor het lichaam ze makkelijker herkent en opneemt. De supplementen zijn ontwikkeld zonder de tussenkomst van chemicaliën, additieven of andere verwerkingsmiddelen. Alles is puur natuur.

Dit maakt de producten van Together Health uniek in vergelijking met ‘reguliere’ merken. Reguliere supplementen bevatten synthetische vormen van voedingsstoffen die niet gemakkelijk door ons lichaam worden herkend. Het lichaam moet hard werken om deze stoffen bruikbaar te maken. Daarbij wordt een groot deel van deze stoffen niet opgenomen. Om dit te omzeilen, voegen veel fabrikanten hoge doses van deze slecht opneembare geïsoleerde voedingsstoffen toe, in de hoop dat ten minste een deel van de voedingsstof opgenomen wordt.&

Volgens Together Health gaat het er niet om hoeveel voeding er wordt geconsumeerd; belangrijker is hoeveel wordt geabsorbeerd en op de juiste plaats in je lichaam terechtkomt. De natuurlijke supplementen van Together Health zijn onmiddellijk beschikbaar voor het lichaam. Dit maakt deze hoogwaardige supplementen bijzonder efficiënt en effectief.

Natuurlijk effectief

Onze plantaardige en minerale voedingsstoffen blijven in hun krachtige natuurlijke vorm bestaan in onze supplementen. Dit zorgt er voor dat ze gemakkelijk worden opgenomen en snel aan ons lichaam kunnen werken.

Ondersteund door wetenschap

Onze deskundige formuleringen zitten boordevol wetenschappelijk bewezen voedingsstoffen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je in elke dosis het optimale niveau voedingsstoffen krijgt.

Vriendelijk voor je lichaam

Onze voedingssupplementen zijn 100% zuiver en puur. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen of hulpstoffen, dus werken ze in volledige harmonie met je lichaam.

De producten van Together Health

Together Health biedt een compleet assortiment aan voedingssupplementen. Van plantaardige omega 3 tot multivitamines, maar ook mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Een aantal van hun producten zijn biologisch gecertificeerd, dit staat duidelijk in de productnaam en omschrijving aangegeven. De overige producten zijn (nog) niet gecertificeerd. Wel worden al hun producten op herbiciden, pesticiden en andere gifstoffen getest.

Kenmerken

 • Natuurlijke supplementen op basis van echt voedsel
 • Hoge biobeschikbaarheid, beter opneembaar
 • Alle ingrediënten vrij van pesticiden en herbiciden
 • Vrij van synthetische ingrediënten of vulstoffen
 • Veilig getest op zware metalen
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Zacht voor de maag
 • GMO-vrij
 • Vegan
 • Capsule van plantaardige cellulose
 • Geleverd in een duurzame verpakking dat door de brievenbus past

Together Health kopen bij De Gezonde Wereld

Kies je voor Together Health, dan kies je voor natuurlijke supplementen die goed door je lichaam worden opgenomen. Bestel ze nu bij De Gezonde Wereld. Alle producten worden geleverd in mooi vormgegeven zakje dat gemakkelijk door de brievenbus past. Dit bespaart verpakkingsmateriaal, dus beter voor het milieu! Heb je nog vragen over dit merk of wil je weten welk supplement het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice.