Over Ons

Welkom bij De Gezonde Wereld!

Welkom in onze webshop! We hebben deze website opgericht, omdat we merkten dat gezond leven in een moderne wereld helemaal nog niet zo makkelijk is. De natuur heeft zoveel moois te bieden waarvan we zoveel (nog) niet gebruiken. Zonde! Daarom hadden wij – liefhebbers van de natuur met verschillende achtergronden – het idee om onze kennis te bundelen. Hieruit is De Gezonde Wereld geboren, een platform mét webshop voor biologische gezondheidsproducten. Ook wel Onze Gezonde Wereld, want we delen het met zijn allen.

Onder het genot van een wijntje

Op een gezellige avond, onder het genot van een biologisch wijntje uiteraard, hadden we het erover hoe moeilijk het eigenlijk is om gezond te leven in deze moderne samenleving. We hebben het druk, er zijn vele ‘gezonde’ producten op de markt en nog veel meer meningen. Hoe kun je hier nou wijs uit worden als je geen expert bent? Juist, dat is lastig. Je moet je er enorm in verdiepen om er iets zinnigs over te kunnen roepen en de zin van de onzin te kunnen scheiden. Daarom besloten wij onze kennis op te schrijven. Hoe vinden wij de balans wanneer we 10 ballen omhoog moeten houden? Welke producten zijn waardevol om te gebruiken? En aan welke geboden houden wij ons vast?

Vanuit onze passie voor voeding, gezondheid en een duurzame lifestyle zijn wij gaan schrijven over deze onderwerpen. Gewoon, omdat we het leuk vonden. Onze blog ‘De Gezonde Wereld’ was geboren.

Van blog naar webshop

Alles wat je aandacht geeft, groeit. En hoe! Wat begon als een blog, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige webshop. Per april 2022 is het ook mogelijk om bij ons biologische gezondheidsproducten en natuurlijke verzorgingsproducten te bestellen. Een logisch gevolg, want ons enthousiasme over de producten waar we over schreven werd alleen maar groter. Dus waarom niet een eigen webshop beginnen?

Bij De Gezonde Wereld vind je alleen maar producten van natuurlijke oorsprong. Waarom? De natuur heeft véél meer te bieden dan wij nu gebruiken. Daarom vind je in onze online gezondheidswinkel honderden natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit. Zonder rommel en zonder synthetische ingrediënten. Alleen puur natuur!

Laat je inspireren

Dus, duik met ons mee in de wondere wereld van moeder natuur, supplementen, Ayurveda, huidverzorging, voeding en de vele feiten en fabels die voorbij komen op het internet.

“Een gebalanceerd leven leiden? Gezondheid, lifestyle en voeding zijn hierin de uitgangspunten.”

De Gezonde Wereld is onderdeel van DHS Services B.V: detailhandel via internet in natuurvoeding, kruiden, reformartikelen, voedingsmiddelen en drogisterijwaren.