Mondverzorging

Reinig je gebit met de natuurlijke mondverzorging van NovaCare en Hemptouch. Het assortiment bestaat uit natuurlijke tandpasta en tandenborstels met microzilver. Bekijk alle producten hier.
Foto-tabel
sort-descending
Tandenborstel Houtvezel Micro Goud (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Tandenborstel Houtvezel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Tandenborstel Micro Goud (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Tandenborstel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Kindertandenborstel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 8,99

Opzetborstel Micro Zilver (Novacare)

Vanaf 11,89

Tandpasta Natuurlijk Microzilver Herstellend (Novacare) 75ml
Tandpasta Natuurlijk Micro Zilver Munt (Novacare)

8 Items

Effectieve mondverzorging, maar dan nét een beetje anders. Dat is hoe wij onze producten het best kunnen omschrijven. Binnen ons assortiment vind je namelijk geen standaard mondverzorgingsproducten, maar natuurlijke tandpasta en tandenborstels die verrijkt zijn met microzilver en microgoud. Waarom deze ingrediënten? Zowel microzilver als microgoud remmen de groei van schadelijke bacteriën, op geheel natuurlijke wijze.

Natuurlijke mondverzorging

Een gezond gebit staat in direct verband met je algemene gezondheid. In de afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken geweest die het verband aantonen tussen onze mondverzorging en algemene gezondheid. Vanuit deze wetenschap heeft het merk NovaCare innovatieve mondverzorgingsproducten ontwikkeld op basis van microzilver, microgoud en biologische plantenextracten. Binnen het assortiment van NovaCare vind je natuurlijke tandpasta met microzilver. Ook biedt het merk tandenborstels met microzilver óf microgoud met houtskool. Een bewuste keuze, want zowel microzilver en microgoud hebben van nature een antibacteriële werking; ze remmen de groei van bacteriën in de mond.

Natuurlijke tandpasta met microzilver

De tandpasta’s van NovaCare zijn geheel natuurlijk, vrij van fluoride en bevatten menthol voor een frisse smaak. Dankzij xylitol wordt het gebit op milde, maar effectieve wijze gereinigd. Maar wat deze tandpasta nou écht zo uniek maakt is de aanwezigheid van microzilver. Hoe werken microzilver tandpasta’s? De zilverdeeltjes uit de tandpasta verzamelen zich na verloop van tijd op tandplaque, dé plek waar bacteriën zich bijzonder goed kunnen vermenigvuldigen. Op het oppervlak van de zilverdeeltjes worden zilverionen gevormd die deze bacteriën onschadelijk maken. Dit zorgt ervoor dat bacteriën in de mond tot wel 14 uur lang worden verminderd.

Microzilver & microgoud tandenborstels

We gebruiken tandenborstels om ons gebit te reinigen, maar het ironische is dat tandenborstels juist een verzamelplaats voor bacteriën zijn. Tandenborstels verwijderen effectief bacteriën uit de mond, maar vervolgens blijven ze aanwezig op je tandenborstel, waardoor ze zich kunnen vermenigvuldigen. Doordat de innovatieve tandenborstels van NovaCare microzilver danwel microgoud bevatten, hebben ze een zelfreinigende werking. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans. Microgoud heeft net als microzilver een antibacteriële werking, maar heeft als bijkomend voordeel dat het zacht is voor het tandvlees. De microgoud tandenborstels bevatten daarnaast houtskool, als natuurlijke witmaker van het gebit.

Duurzame bamboe tandenborstels

NovaCare tandenborstels zijn ook verkrijgbaar in een bamboe variant. Handig én milieuvriendelijk. Bamboe is een hygiënische en duurzame grondstof, waarmee het gebruik van plastic aanzienlijk verminderd wordt. Ook deze tandenborstels zijn verkrijgbaar met microzilver en microgoud.

Mondverzorging kopen bij De Gezonde Wereld

Probeer nu één van onze natuurlijke mondverzorgingsproducten. Voor een optimale werking combineer je de innovatieve tandenborstel met één van onze natuurlijke microzilver tandpasta’s. Heb je nog vragen over één van deze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.