Living Nutrition

Living Nutrition: voedingssupplementen ontwikkeld via een uniek fermentatieproces, bevat kruiden zoals kurkuma, ashwagandha, maca en rhodiola, biologisch beschikbaar en geschikt voor veganisten.
Foto-tabel
sort-descending
Fermented Rhodiola Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Ashwagandha Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Turmeric Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Gold Spice Gefermenteerde Gember Kurkuma Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Lion's Mane Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Reishi Spores Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Terrain Gefermenteerde Aloë Vera Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Regenesis Gefermenteerde Artisjok Cichorei Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Night Time Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Cordyceps Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Maca Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Sensitive Gefermenteerde Pepermunt Citroenmelisse Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Family Gefermenteerde Baobab Banaan Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Myco Blend Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Natural Nootropic Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Passion Flower Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Red Ginseng Bio (Living Nutrition) 60caps
Your Flora - Tranquil Gefermenteerde Venkel Kamille Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Holy Basil Bio (Living Nutrition) 60caps
Fermented Valerian Bio (Living Nutrition) 60caps

Items 1-20 van 29

De voedingssupplementen van Living Nutrition zijn ontwikkeld met behulp van een uniek fermentatieproces. Ontdek kurkuma, ashwagandha, maca, rhodiola en meer!

Living Nutrition is een Brits bedrijf opgericht in 2014 door voedingstherapeut Graham Botfield. Alles wat zij doen - van hun filosofie tot ontwikkeling van producten - is altijd in samenwerking met de natuur. De basis van alle supplementen is een speciaal ontwikkeld kefir-kombucha fermentatieproces, toegepast op biologische voedingsstoffen om zo ‘levende’ voeding te creëren.

Waarom fermenteren?

Al zolang mensen hun voedsel bewaren, is fermentatie dé perfecte manier om voedsel langer houdbaar te maken en de smaak en houdbaarheid te verbeteren. Fermentatie is het proces waarbij bacteriën, schimmels en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals bier, yoghurt en zuurkool. Bij fermentatie zorgen bacteriën, schimmels en gisten voor het omzetten van stoffen in een product, waardoor de zuurgraad, smaak, geur of het uiterlijk verandert. Dankzij fermentatie kan ons lichaam moeilijk verteerbaar voedsel veel makkelijker opnemen. De bacteriën die aanwezig zijn in gefermenteerde producten kunnen namelijk stoffen die onze spijsvertering belasten grotendeels afbreken. Daarom is fermentatie ook bijzonder geschikt voor het ontwikkelen van voedingssupplementen.

De producten van Living Nutrition

Living Nutrition maakt bij het ontwikkelen van hun voedingssupplementen gebruik van fermentatie. Hiervoor hebben zij hun eigen ‘kefir-kombucha fermentatieproces ontwikkeld, na vele jaren van onderzoek. Voor de Your Flora producten gebruiken ze een starter van gekiemde biologische en non-GMO sojabonen, wat een prima basis vormt. Vervolgens voegen ze dit toe aan hun kefir-kombucha cultuur, voor een verlengde fermentatie van 30 dagen.

Voor Living Nutrition’s Fermented Herbs lijn worden biologische kruiden zoals maca, kurkuma en rhodiola gekiemd met maar liefst 100+ soorten 'vriendelijke' bacteriën en gisten. Ze laten dit ongeveer 30 dagen ontwikkelen totdat de fermentatie bestaat uit geactiveerde voedingsstoffen, enzymen en nuttige micro-organismen. Het voordeel van deze fermentatie is dat ze in hoge mate biologisch beschikbaar is voor het menselijk lichaam en veel bewezen voordelen voor de gezondheid heeft.

Elke fermentatie wordt gedaan in kleine vaten van 10 liter onder optimale omstandigheden. Vervolgens vriesdrogen zij zorgvuldig de fermentatie waarbij alle waardevolle voedingsstoffen, enzymen en microben bewaard blijven. Tot slot capsuleren zij het eindproduct in een biologische en 100% plantaardige capsule.

Kenmerken:

 • 100% natuurlijk - door fermentatie geactiveerd
 • Altijd biologisch
 • Verhoogde gehaltes aan actieve voedingsstoffen
 • Voortreffelijke biologische beschikbaarheid
 • Zacht voor de maag
 • Rijk aan enzymen en microflora
 • Levende complexen van voedsel, kruiden en biotica
 • Vrij van bindmiddelen en additieven
 • Geschikt voor veganisten
 • Geleverd in plasticvrije verpakking
 • Inhoud: 60 capsules

Living Nutrition kopen bij De Gezonde Wereld

Kies je voor Living Nutrition, dan kies je voor vegan en biologisch gefermenteerde supplementen. Dit geldt zelfs voor de capsules! Deze biologische en plantaardige capsules zijn namelijk gemaakt van gefermenteerde biologische tapioca (Pullulan), gezuiverd water en zeewier extract. De combinatie zorgt voor optimale bescherming van ingrediënten en is eenvoudig door te slikken. De capsules worden geleverd in een plasticvrije verpakking met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn vrij van bindmiddelen, additieven en bovendien geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.