Multi Magnesium (Mattisson) 90 tablet

Mattisson Multi Magnesium is een mix van 5 verschillende organische magnesiumvormen: Magnesium Citraat, Malaat, Tauraat, Bisglycinaat en Aquamin®. Deze veganistische tabletten bevatten tevens vitamine B6, wat goed is voor de opneembaarheid. 

Op voorraad

 • Koop er 2 à 23,70 en bespaar 5%
 • Koop er 3 à 23,20 en bespaar 7%
 • Koop er 5 à 22,46 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Multi Magnesium (Mattisson) 90 tablet

Multi Magnesium: 5 organische vormen van magnesium

Multi Magnesium van Mattisson bevat maar liefst 5 goed opneembare vorm van magnesium, namelijk magnesium bisglycinaat, citraat, malaat, tauraat en Aquamin. Deze organisch gebonden vormen van magnesium worden beter opgenomen dan anorganisch gebonden vormen van magnesium, zoals magnesiumoxide of magnesiumsulfaat. 

Magnesium citraat 

Magnesium citraat is een samenstelling van magnesium en citroenzuurzout. Magnesium citraat wordt vooral goed opgenomen door de weefsels en spieren en is daarom ideaal voor sporters.

Magnesium citraat ondersteunt een gezonde werking van de spieren, ondersteunt het energieniveau en draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. 

Magnesium malaat 

Magnesium malaat is een binding van het mineraal magnesium aan organisch appelzuur. Appelzuur kan gebruikt worden in de citroenzuurcyclus, die bijdraagt aan de vorming van ATP (energie).

Magnesium malaat wordt goed opgenomen door de spieren en ondersteunt een gezonde spierwerking. Ook ondersteunt deze magnesiumvorm bij vermoeidheid. 

Magnesium bisglycinaat 

Magnesium bisglycinaat is gebonden aan het aminozuur l-glycine. Magnesium bisglycinaat is van belang voor het zenuwstelsel en draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest.

Magnesium tauraat

Magnesium tauraat is een verbinding van magnesium met het aminozuur L-taurine, wat een lichaamseigen stof is. Magnesium tauraat is onder andere van belang voor het zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest, ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid. 

Aquamin® magnesium 

Aquamin® magnesium is een multi-mineraal complex dat goed door het lichaam opgenomen wordt. Aquamin® magnesium wordt gewonnen uit het schone, mineraalrijke zeewater voor de Ierse kust en is rijk aan magnesiumhydroxide. Het voordeel van magnesiumhydroxide is dat het direct kan worden opgenomen in het lichaam.

Magnesium supplement met vitamine B6

De toevoeging van B6 in de vorm van P-5-P (Pyridoxaal-5-Fosfaat) verhoogt de opname van magnesium. Daarnaast draagt vitamine B6 bij aan een goede energievoorziening in de spieren, helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij tot de normale werking van zenuwen. 

Kenmerken:

 • Voedingssupplement met 5 organische vormen van magnesium en vitamine B6
 • Bevat magnesium bisglycinaat, citraat, malaat, tauraat en Aquamin. 
 • Magnesium en vitamine B6 activeren de natuurlijke energie in het lichaam
 • Magnesium en vitamine B6 dragen bij aan fitheid
 • Supplement wordt snel opgenomen door het lichaam
 • Met vitamine B6
 • Vegan
 • Inhoud: 90 tabletten

Dosering:

1-2 tabletten per dag met water innemen. Bij inname van meer dan 250 mg magnesium per dag (2 tabletten) kan een laxerend effect optreden. Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Samenstelling

Per tablet:

Magnesium Bisglycinaat

50 mg

13%

Magnesium Citraat

40 mg

11%

Magnesium Malaat

40 mcg

11%

Magnesium Tauraat

30 mg

8%

waarvan elementair magnesium

200 mg

54%

Aquamin TG Magnesium

40 mg

11%

Vitamine B6 

0,3 mg

21%

Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (vulmiddel), Magnesium bisglycinaat, Magnesium tauraat, Magnesium malaat, Magnesium citraat, Aquamin® TG Magnesium, vegetarisch magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), isomalt (bindmiddel), silica (anti-klontermiddel), tapioca dextrine (bindmiddel), coating (HPC, HPMC), Pyridoxaal 5 fosfaat (Vitamine B6).

Waarschuwingen

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720791841706
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 90 capsules
Vegan Ja
Ingredients Magnesium malaat, magnesium bisglycinaat, magnesium citraat, magnesium tauraat, aquamin magnesium, vitamine B6
SKU 3332
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Multi Magnesium (Mattisson) 90 tablet
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.