Myco Synergy Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms For Life) 60caps

Mushrooms For Life Myco Synergy is een voedingssupplement bestaande uit 6 soorten biologische paddenstoelen. Het bevat Lion’s Mane, Shiitake, Maitake, Reishi, Cordyceps en Tremella. De capsules bevatten geen enkele kunstmatige toevoeging. Daarbij zijn de capsules gemaakt van plantaardige cellulose, waardoor ze ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Op voorraad

 • Koop er 2 à 30,39 en bespaar 5%
 • Koop er 3 à 29,75 en bespaar 7%
 • Koop er 5 à 28,79 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Myco Synergy Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms For Life) 60caps

Mushrooms For Life Myco Synergy: een mix met 6 soorten paddenstoelen 

Ontdek de kracht van Mushrooms For Life Myco Synergy, een voedingssupplement samengesteld uit een harmonieuze mix van 6 biologische paddenstoelen. Deze formule omvat Lion’s Mane, Shiitake, Maitake, Reishi, Cordyceps en Tremella - zorgvuldig gekozen voor hun eeuwenoude reputatie in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Elk van deze paddenstoelen wordt geteeld door ervaren kwekers in specifieke regio's van China, waar ze al duizenden jaren gedijen in het wild, en worden biologisch geteeld onder natuuridentieke omstandigheden.

Maar wat maakt Myco Synergy echt buitengewoon? Het antwoord ligt in de synergetische combinatie van waardevolle verbindingen, waaronder bèta-glucanen, triterpenen, antioxidanten en hericenonen.

Elke paddenstoel in dit supplement heeft unieke eigenschappen:

 • Lion’s Mane, een adaptogeen met eeuwenlange geschiedenis in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde, wint nu wereldwijd aan populariteit.
 • Shiitake, rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vezels, vitamines en mineralen, is vooral bekend om zijn polysachariden, voornamelijk bèta-glucanen.
 • Maitake, vaak beschouwd als een gezonde voedselkeuze vanwege de voedingsstoffen, bevat een hoge concentratie polysachariden zoals bèta-glucanen.
 • Reishi, een van de meest gebruikte paddenstoelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde, biedt triterpenen en polysachariden.
 • Cordyceps, met mogelijke gezondheidsvoordelen toegeschreven aan bioactieve stoffen zoals polysachariden, nucleosiden en cordycepin.
 • Tremella, ook bekend als Snow Fungus, wordt vaak de "paddenstoel van de schoonheid" genoemd.

Mushrooms For Life gebruikt een zorgvuldige combinatie van heetwater- en alcoholextractie om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoelen te halen. Dit product wordt op biologische wijze vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en wordt geleverd in een glazen potje met 60 veganistische capsules.

Kenmerken:

 • Biologisch voedingssupplement met 6 soorten paddenstoelen 
 • Bevat chaga, cordyceps, reishi, lion’s mane, maitake, shiitake 
 • Heetwater- en alcoholextractie
 • Veganistisch en biologisch gecertificeerd
 • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
 • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water.

Samenstelling

Per 2 capsules

Biologische Lion’s Mane
vruchtlichaam dubbel extract

150 mg

Biologische Cordyceps
volledig spectrum biomassa

150 mg

Biologische Reishi
vruchtlichaam dubbel extract

150 mg

Biologische Maitake
vruchtlichaam heetwaterextract

125 mg

Biologische Tremella
vruchtlichaam heetwaterextract

125 mg

Biologische Shiitake
vruchtlichaam heetwaterextract

100 mg

Ingrediënten

Plantaardige cellulose capsule (hydroxypropyl methylcellulose), biologische Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaamextractpoeder*, biologische Cordyceps (Cordyceps sinensis) biomassapoeder*, biologische Reishi (Ganoderma lucidum) vruchtlichaamextractpoeder*, biologische Maitake (Grifola frondosa) vruchtlichaamextractpoeder*, biologische Tremella (Tremella fuciformis) vruchtlichaamextractpoeder*, biologische Shiitake (Lentinula edodes) vruchtlichaamextractpoeder*

*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Waarschuwingen

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Neem contact op met een arts bij medicijngebruik alvorens je dit supplement gebruikt. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. 

Meer informatie

Merk Mushrooms4Life
GTIN 0658556117088
Biologisch Ja
Product Type Poeder
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients lion’s mane, shiitake, maitake, reishi, cordyceps, tremella
SKU 3335
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Myco Synergy Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms For Life) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.