Download hier een gratis Paddenstoelengids

Medicinale paddenstoelen: je hoort er steeds meer over voorbij komen. Alleen welke paddenstoel zet je in bij welke klacht? Hoe werken ze? En kun je ze veilig gebruiken? Pure Mushrooms heeft daarom een unieke paddenstoelengids geschreven. Het mooiste: deze gids kun je gewoon online downloaden en is helemaal gratis. Hierdoor ben jij in één keer op de hoogte van alle dingen die jij moet weten over paddenstoelensupplementen - hun werking en toepassing.

paddenstoelengids medicinale paddenstoelen pure mushrooms 2021

Download de paddenstoelengids hier gratis »

Paddenstoelen zolang de mensheid bestaat

Paddenstoelen zijn geen uitvinding van de laatste eeuw of hebben we pas onlangs ontdekt. In feite gebruiken we paddenstoelen al eeuwen. Denk met name aan de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hierin dateert het eerste gebruik van medicinale paddenstoelen ruim 5.000 tot 7.000 jaar terug. Alleen lijken we de laatste tijd hier in het moderne Westerse Wereld te zijn ‘vergeten’ hoe goed paddenstoelen zijn voor onze gezondheid. Pas onlangs krijgen paddenstoelen ook hier in het Westen de aandacht die ze verdienen.

Wat legt deze paddenstoelen gids uit?

Daarom heeft Pure Mushrooms een paddenstoelengids ontwikkeld. In deze gids vind je geen zweverig verhaal, maar een heldere uitleg per paddenstoel. Hierin lees je waarvoor je de paddenstoel kan inzetten (klachten) en hoe het werkt in je lichaam. Door welke werkzame stoffen komt het dat juist deze paddenstoel effect heeft? Zo behandelen zij de meest voorkomende vragen:

  • Welke paddenstoel kan ik het beste voor wat inzetten?
  • Welke medicinale eigenschappen heeft welke paddenstoel?
  • Hoe werkt de paddenstoel in het lichaam?
  • Waar moet ik op letten als ik zelf medicinale paddenstoelen ga gebruiken?
  • Zijn medicinale paddenstoelen veilig?

Download de paddenstoelengids hier gratis »

Paddenstoelengids gratis ebook downloaden medicinale paddenstoelen

Voor iedereen met een interesse in paddenstoelen

Kortom: deze gids is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in paddenstoelen en hier graag meer over wil weten. Wij hebben hem in ieder geval alvast gedownload en raden het jou ook aan.

En wil jij nog meer weten over medicinale paddenstoelen? Lees dan ook eens deze blog van ons.