Good Night Magnesium Bath Flakes Lavender (OsiMagnesium)

Beleef een heerlijk zen moment met OsiMagnesium Good Night Magnesium Bath Flakes Lavender. Voeg deze vlokken toe aan een (voeten)bad en geniet. De magnesiumvlokken helpen het magnesiumgehalte in het lichaam weer op peil te brengen. Magnesium is een belangrijk mineraal: het is nodig voor behoud van sterke botten, het is goed voor de spieren én het is goed voor het zenuwstelsel. Doordat magnesium goed wordt opgenomen door de huid, zijn deze magnesiumvlokken zeer geschikt bij overbelaste spieren of voor een ontspannen avondritueel. Met de ontspannende geur van etherische lavendelolie, voor een echte wellness beleving. Verkrijgbaar in een zak van 200 gram of 1000 gram.

Op voorraad

Product Naam
Aantal
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / Good Night Magnesium Bath Flakes Lavender (OsiMagnesium)

Deze magnesiumvlokken zijn afkomstig van 100% zuiver Zechstein magnesium. In de 250.000 jaar oude Zechstein zee is het zuiverste magnesiumzout uit natuurlijke bron te vinden. Doordat de zee diep in de aardkorst verborgen ligt, is het vrij van allerlei negatieve milieu-invloeden en kan een hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd worden.

Kenmerken:

  • Magnesiumvlokken met Zechstein magnesium
  • Met etherische lavendelolie
  • Geschikt voor een (voeten)bad
  • 1 dosering van 125 gram bevat 15 gram magnesium
  • Magnesium is goed voor de spieren
  • Geschikt voor een ontspannen wellnessmoment
  • 100% natuurlijk en vegan
  • Inhoud: 200 gram of 1000 gram

Hoe te gebruiken?

Voeg naar eigen behoefte de magnesiumvlokken toe aan warm water. Geniet van het (voeten)bad, minimaal 20 minuten. 1 dosering van 125 gram bevat 15 gram magnesium. 

Ingrediënten:

Water, Magnesium chloride, Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumchloride, Lavandula angustifolia (Lavendel)olie

Meer informatie

Merk OsiMagnesium
Biologisch Nee
Product Type Badvlokken
Vegan Ja
Ingredients Water, Magnesium chloride, Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumchloride, Lavandula angustifolia (Lavendel)olie
SKU G-2770
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
Good Night Magnesium Bath Flakes Lavender (OsiMagnesium)
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.