Magnesium Oil + OptiMSM (OsiMagnesium)

OsiMagnesium magnesiumolie met OptiMSM bevat magnesiumolie in sprayvorm. Magnesiumolie is een vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het heeft een olieachtige structuur. Het grote voordeel van magnesiumolie is dat het direct via de huid wordt opgenomen en het niet eerst de maag hoeft te passeren. Ook voor mensen die moeite hebben om supplementen te slikken is magnesiumolie uitstekend geschikt. Ze kunnen op die manier het magnesiumgehalte in het lichaam aanvullen, zonder supplementen te slikken. Naast magnesium bevat deze spray OptiMSM, dit is een natuurlijke bron van organisch zwavel. Dit product is 100% natuurlijk, vegan en is verkrijgbaar als sprayflacon van 100ml of 200ml. 

Op voorraad

Product Naam
Aantal
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Magnesium Oil + OptiMSM (OsiMagnesium)

Dit product bevat 100% zuiver Zechstein magnesium. In de 250.000 jaar oude Zechstein zee is het zuiverste magnesiumzout uit natuurlijke bron te vinden. Doordat de zee diep in de aardkorst verborgen ligt, is het vrij van allerlei negatieve milieu-invloeden en kan een hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd worden.

Magnesium is onder andere goed voor de spieren en het zenuwstelsel, daarnaast heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid. Gebruik de magnesiumolie met OptiMSM bij stijve of overbelaste spieren of voor na het sporten. Het wordt direct door de huid opgenomen, waardoor de olie een snelle werking heeft.

Kenmerken:

  • Magnesiumolie met zuivere Zechstein magnesium en OptiMSM
  • Magnesium wordt snel door het lichaam opgenomen
  • Magnesium is goed voor de spieren
  • 2,5 ml magnesiumolie bevat 257 mg magnesium en 312 mg OptiMSM
  • 100% natuurlijk en vegan
  • Inhoud: 100ml of 200ml

Hoe te gebruiken?

Geschikt voor dagelijks gebruik. Spray op de huid en masseer langzaam in. Laat de olie minimaal 20 minuten intrekken. Eventueel afspoelen indien gewenst. 2,5 ml (een halve theelepel) bevat 257 mg magnesium en 312 mg OptiMSM. 

Ingrediënten

Water, Magnesium chloride, Dimethylsulfon (MSM), Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumchloride

Meer informatie

Merk OsiMagnesium
Biologisch Nee
Product Type Olie
Vegan Ja
SKU G-2758
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Magnesium Oil + OptiMSM (OsiMagnesium)
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.