Wellness Ashwagandha Gummies (Yumi) 60st

Deze Ashwagandha gummies van Yumi smaken als een snoepje, maar bevatten per dagdosering maar liefst 1200 mg ashwagandha-poeder. Voor het innemen van de gummies is geen water nodig. Neem er twee per dag. Gewoon kauwen, dat is alles. Ook handig voor onderweg. Een verpakking bevat 60 gummies, dit is genoeg voor een maand.

Op voorraad

Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / Wellness Ashwagandha Gummies (Yumi) 60st

Ashwagandha is een kruid die binnen de Ayurveda al eeuwenlang gebruikt wordt. Ashwagandha staat bekend om zijn adaptogene eigenschappen en biedt ondersteuning bij stress*. 

De gummies zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Gezoet met met verschillende natuurlijke zoetstoffen, waaronder suiker uit suikerriet en maïs. Ook de kleur- en smaakstoffen van Yumi supplementen zijn afkomstig uit fruit, groenten, granen en kruiden. De ashwagandha gummies hebben een aangename vlierbessensmaak. Vrij van gluten, dierlijke ingrediënten en palmolie, geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Yumi Wellness Ashwagandha Gummies

  • Voedingssupplement met ashwagandha
  • Eenvoudig in te nemen
  • Adaptogeen kruid
  • Bevat per dagdosering (2 gummies) 1200 mg ashwagandha-poeder
  • Met vlierbessensmaak en natuurlijke ingrediënten
  • Vegan, glutenvrij en palmolievrij
  • Inhoud: 60 stuks, genoeg voor een maand

Dosering

2 gummies per dag voor volwassenen

Samenstelling

(per dagdosering van twee gummies)

Ashwagandha 1200 mg

Ingrediënten

Glucosestroop, suiker, dextrose, verdikkingsmiddel: pectine (E440), zuurteregelaar: citroenzuur (E330), ashwagandha-extract, antioxidant: natriumcitraat (E331), vlierbessenaroma, zonnebloemolie, wortelconcentraat en hibiscussap.

Waarschuwingen/Bewaaradvies

Voorzichtigheid wordt geboden bij mensen met hyperthyroïdie of een ernstige leverziekte met het gebruik van ashwagandha. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij medicijngebruik (antidepressiva), een leveraandoening, een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen. We raden aan om altijd met uw arts of arts te overleggen voordat u voedingssupplementen inneemt tijdens zwangerschap of borstvoeding. Koel en droog (bij kamertemperatuur) bewaren. Buiten direct zonlicht en andere warmtebronnen bewaren.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende

Meer informatie

Merk Yumi
GTIN 5065008709138
Biologisch Nee
Product Type Gummies
Content 60 stuks
Vegan Ja
Ingredients Glucosestroop, suiker, dextrose, verdikkingsmiddel: pectine (E440), zuurteregelaar: citroenzuur (E330), ashwagandha-extract, antioxidant: natriumcitraat (E331), vlierbessenaroma, zonnebloemolie, wortelconcentraat en hibiscussap.
SKU 2929_60
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
Wellness Ashwagandha Gummies (Yumi) 60st
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.