Yumi

Foto-tabel
sort-descending
All Day Energy Vitamin A, C, D & E Gummies (Yumi) 60st
Lean & Detox Apple Cider Vinegar Gummies (Yumi) 60st
Hair, Skin & Nails Vitamin C & E, Biotin Gummies (Yumi) 60st
Gut Health Probiotic Gummies (Yumi) 60st
Bedtime 5HTP Gummies (Yumi) 60 stuks
Wellness Ashwagandha Gummies (Yumi) 60st

6 Items

Yumi vitamine gummies

Yumi vitamine gummies zijn vegan, glutenvrij, palmolievrij en op basis van natuurlijke ingrediënten. Bekijk het assortiment hier.

Vitamine gummies van Yumi

Zeg vaarwel tegen de moeilijk te slikken pillen met de vitamine gummies van Yumi. Bij Yumi zijn ze van mening dat iedereen moet kunnen genieten van het nemen van vitamines en supplementen. De gummies van Yumi zijn zó lekker, ze smaken als een snoepje!

Yumi bevat geen dierlijke ingrediënten, en is daarom geschikt voor vegans en vegetariërs. Het merk maakt enkel gebruik van natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn al hun producten glutenvrij en palmolievrij. Dit maakt Yumi geschikt voor een brede doelgroep.

Vegan vitamines: het assortiment van Yumi

Het assortiment van Yumi bestaat uit de volgende producten:

Sunshine vitamine D gummies

Met de vitamine D3 gummies van Yumi krijg je dagelijks voldoende vitamine D binnen, namelijk 25µg vitamine D3 per twee gummies. Ook geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder: geef hen 1 gummie per dag. Met frisse citroensmaak.

Heart Health vitamine K2 gummies

Het belang van vitamine K2 wordt nog wel eens onderschat. Toch is deze vitamine belangrijk voor de bloedstolling, voor de instandhouding van sterke botten en (in combinatie met vitamine D) voor een goede calciumstofwisseling. De gummies hebben een fruitige druivensmaak. Met twee stuks krijg je 200 µg vitamine K2 binnen.

All Day Energy vitamine A, C, D & E gummies

Geef je weerstand en energie een boost met de multivitamine gummies van Yumi. Deze gummies bevatten onder andere vitamine A, B3, B8, C, D en E en hebben een lekkere sinaasappelsmaak.

Invigorate Iron gummies

De ijzer gummies van Yumi zijn zowel geschikt voor kinderen (vanaf 3 jaar) en voor volwassenen. Kinderen nemen een gummi, volwassenen twee. Deze ijzer gummies zijn - net als alle andere supplementen van Yumi - veganistisch, palmolievrij en glutenvrij.

Lean & Detox Apple Cider Vinegar gummies

Aan appelciderazijn wordt allerlei voordelen toegeschreven, desondanks kan niet iedereen de smaak van appelciderazijn waarderen. Deze appelazijn gummies van Yumi zijn dan een perfecte oplossing. Ze hebben een aangename appelsmaak én ze bevatten bovendien vitamine B12 en foliumzuur.

Hair, Skin & Nails Vitamine C, E & Biotine gummies

Je huid, haar en nagels van binnenuit voeden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij deze beauty supplementen met bessensmaak krijg je een boost aan voedingsstoffen. Ze bevatten maar liefst 5000 mcg biotine per dagdosering en daarnaast vitamine A, B12, C, D, E en zink.

Gut Health Probiotica gummies

Ondersteun je spijsvertering met deze gummies met calcium en probiotica. Calcium ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering. Ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kauwbare gummies met aardbei-yoghurt smaak.

Bedtime 5-HTP gummies

Speciaal voor de nacht heeft Yumi de Bedtime gummies ontwikkeld. Deze gummies bevatten 5-HTP, griffonia extract en passiflora-extract. Neem twee gummies 30 minuten voor het slapengaan.

Mind & Body Zink gummies

Zink is een belangrijk mineraal dat vele functies vervult in ons lichaam. Het mineraal is goed voor onze huid, haar en nagels, voor een normale hormoonhuishouding en het zorgt mede voor een goede weerstand. Een dagdosering van twee gummies levert maar liefst 20 mg zink.

Wellness Ashwagandha gummies

Ashwagandha is een populair kruid in de Ayurveda. Deze gummies leveren maar liefst 1200 mg ashwagandha poeder per dagdosering. Ze hebben een lekkere vlierbessensmaak en bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten.

Voor alle producten van Yumi geldt:

  • Smakelijke vitamine gummies
  • Eenvoudig in te nemen
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Veganistisch
  • Gluten- en palmolievrij
  • 60 gummies per verpakking (Mindfulness ook verkrijgbaar in 30 stuks)

Yumi kopen bij De Gezonde Wereld

Wil je de vegan vitamine gummies van Yumi eens zelf proberen? Wil je weten welk supplement het beste bij jou past of heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!