Shilajit Resin (Shilafit) 30gr

Shilajit is een natuurlijk wonder uit de Himalaya en andere berggebieden. Deze dikke, kleverige substantie (resin) ontstaat door de langzame afbraak van plantenmateriaal en zit boordevol mineralen en organische verbindingen, waaronder fulvinezuur, humuszuur, antioxidanten en meer dan 84 mineralen! Met deze unieke samenstelling is Shilajit een ware krachtpatser als natuurlijk supplement, perfect om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Op voorraad

 • Koop er 2 à 33,75 en bespaar 10%
 • Koop er 3 à 33,00 en bespaar 12%
 • Koop er 5 à 31,88 en bespaar 15%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Shilajit Resin (Shilafit) 30gr

Shilajit Resin van Shilafit

De Shilajit resin van Shilafit komt rechtstreeks uit de Himalaya en bevat een hoog gehalte aan humus- en fulvinezuur. Het is grondig in het laboratorium getest op veiligheid en de herkomst is volledig transparant - niets anders dan pure kwaliteit.

Bij Shilafit laten ze niets aan het toeval over en onderwerpen hun Shilajit aan meer dan 20 verschillende tests. Deze tests bevestigen:

 • De zuiverheid van Shilajit, vrij van ongewenste contaminanten.
 • De potentie, met een geconcentreerde aanwezigheid van actieve stoffen.
 • Authenticiteit van herkomst, met gebruik van geavanceerde testmethodes.
 • Een strenge controle op microbiële verontreiniging.
 • Een zorgvuldige screening op zware metalen, waaronder lood, kwik en arseen.

De oorsprong van Shilajit

De roots van Shilajit in de Ayurvedische geneeskunde gaan duizenden jaren terug. Deze substantie wordt al genoemd in oude Sanskrietteksten, waar het wordt geprezen om zijn vermogen om ziekten te bestrijden en de levenskwaliteit te verbeteren. Deze teksten, die als de fundamenten van Ayurvedische geneeskunde dienen, beschrijven Shilajit als een verjongingsmiddel, dat in staat is om balans en gezondheid in het lichaam te herstellen.

Eigenschappen van Shilajit

Fulvinezuur: Dit is de sleutelcomponent van Shilajit, bekend om zijn rol in het verbeteren van de opname van mineralen en andere voedingsstoffen in het lichaam. Het draagt bij aan een betere celcommunicatie en biedt antioxidantbescherming.

Mineralen: Shilajit bevat meer dan 84 essentiële mineralen, waaronder magnesium, ijzer, zink en selenium, die cruciaal zijn voor het behoud van de algehele gezondheid, het ondersteunen van het immuunsysteem en het ondersteunen van de botgezondheid.

Antioxidanten: De hoge concentratie antioxidanten in Shilajit helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen, waardoor celbeschadiging wordt verminderd en het verouderingsproces wordt vertraagd.

Waar is Shilajit goed voor?

 • Antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen*
 • Ter ondersteuning van de hersenfunctie en cognitieve gezondheid*
 • Shilajit staat bekend om zijn vermogen om het energieniveau te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen*. 
 • Ter ondersteuning van de mannelijke vruchtbaarheid*

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende. 

Kenmerken:

 • Hoogwaardige Shilajit hars uit de Himalaya
 • Rijk aan fulvinezuur, antioxidanten en mineralen
 • 100% natuurlijk, vrij van toevoegingen
 • Uitvoerig getest op zuiverheid
 • Inclusief metalen doseerlepel
 • Inhoud: 30 gram
 • Aantal porties per verpakking: 60

Dosering:

Neem 0,5 gram Shilajit met de meegeleverde doseerlepel. Los het op in een kopje warm water en drink het als thee. Het wordt aanbevolen om het één keer per dag, 's ochtends, op een lege maag in te nemen. Als je een gevoelige maag hebt, wordt aanbevolen dit product tijdens de maaltijd in te nemen. Houdbaarheid: ten minsten tot 36 maanden na

productiedatum.

Ingrediënten: 

100% gezuiverde Shilajit resin, zonder toevoegingen of vulstoffen.

Samenstelling

Fulvinezuur 

78,82 gram

Humuszuur 

5,93%

Calcium 

26,865 mg/g

Magnesium

10,108 mg/g

Selenium

0,346 mcg/g

IJzer

1,262 mg/g

Zink

68,741 mcg/g

Mangaan

154,073 mcg/g

Waarschuwingen

Dit product is ontworpen als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en mag niet worden gebruikt ter vervanging ervan. Zorg ervoor dat je de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijdt. Mensen jonger dan 18 jaar moeten dit product niet gebruiken. Vermijd het gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Het is verstandig om voor gebruik van dit product een arts te raadplegen, vooral als je een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt. Bewaar het product buiten het bereik van kinderen. Stop het gebruik als er allergische reacties optreden. Bewaar Shilajit op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de Shilajit resin goed afgesloten is om uitdroging of vochtabsorptie te voorkomen.

Meer informatie

Merk Shilafit
GTIN 8720844048540
Biologisch Nee
Product Type Hars
Content 30 gram
Vegan Nee
Ingredients 100% gezuiverde Shilajit
SKU 3375
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Shilajit Resin (Shilafit) 30gr
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.