Organic Reishi 800mg (Together Health) 60caps

Omarm de kracht van de natuur met dit biologische reishi supplement van Together. Reishi paddenstoelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege hun adaptogene eigenschappen. Deze formule garandeert hoge niveaus van biologische reishi extract (800 mg per dagdosering).

Op voorraad

Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Organic Reishi 800mg (Together Health) 60caps

Organic Reishi van Together Health

De unieke formule van Together Health zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de Reishi paddenstoel volledig behouden blijven. Dit betekent dat elke capsule rijk is aan polysachariden, triterpenen en andere bioactieve stoffen die essentieel zijn voor de adaptogene eigenschappen van Reishi.

Biologische Reishi

Organic Reishi van Together Health is biologisch gecertificeerd. Dit garandeert dat de reishi paddenstoelen geteeld zijn zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden, vrij van vulstoffen en granen. Dit maakt het product volledig geschikt voor vegetariërs en veganisten, en een natuurlijke keuze voor iedereen.

Dit supplement bevat uitsluitend reishi extracten van 100% vruchtlichamen van paddenstoelen, zonder enige toevoegingen. Dit zorgt voor maximale effectiviteit en zuiverheid, waarbij de natuurlijke cofactoren van de paddenstoelen behouden blijven voor optimale opname.

Geavanceerd extractieproces

Together Health gebruikt een dual-extractieproces (heetwater- en alcohol extractie) om alle waardevolle stoffen uit de reishi paddenstoelen te extraheren. Dit leidt tot een krachtige combinatie van een full spectrum 1:1-extract en een sterk 20:1 dual-extract. Elke dagelijkse dosis bevat maar liefst 800 mg reishi extract, rijk aan polysacchariden en bèta-glucanen.

100% natuurlijk en duurzaam

Together Health zet zich niet alleen in voor jouw gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze planeet. Hun paddenstoel supplementen zijn 100% biologisch, veganistisch en vrij van additieven. De verpakkingen zijn plasticvrij en composteerbaar, wat bijdraagt aan hun inzet voor duurzaamheid.

Elke verpakking bevat ongeveer 60 capsules, wat voldoende is voor een maandvoorraad bij een dagelijkse inname van twee capsules. Probeer nu Organic Reishi van Together Health en ervaar zelf de zuivere kracht van reishi in elke capsule.

Kenmerken:

 • 100% biologische reishi vruchtlichamen
 • Combinatie van full spectrum 1:1-extract en 20:1 dual-extract
 • 800 mg reishi per dagdosering
 • >40% polysacchariden
 • >30% betaglucanen
 • 100% natuurlijk supplement
 • Goed opneembaar
 • Veganistisch en dierproefvrij
 • GMO-vrij
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en pesticiden
 • Getest op veiligheid met betrekking tot zware metalen
 • Duurzame verpakking: plasticvrij en composteerbaar
 • Inhoud: 60 capsules (1 maand dosering)

Dosering:

Neem 2 capsules per dag, bij voorkeur in de avond.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Voedingsstof Hoeveelheid ADH
Biologische Reishi 20:1 vruchtlichaam extract** 500 mg *
Biologische Reishi 1:1 vruchtlichaam extract 300 mg *
Polysacchariden >40% *
Beta-1,3/1,6-glucanen >30% *
Triterpenen >1% *
**komt overeen met 10 gram reishi paddenstoelen

Ingrediënten

Biologische Reishi (Ganoderma lucidum) dubbel extract*; Biologische Reishi (Ganoderma lucidum) volledig spectrum extract*. Capsule (plantaardige cellulose).

*100% vruchtlichamen.

Waarschuwingen/Bewaaradvies

De aanbevolen inname niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een arts. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Meer informatie

Merk Together Health
GTIN 5060170531082
Biologisch Ja
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients reishi
SKU 3240
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Organic Reishi 800mg (Together Health) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.