Boek Medicinal Mushrooms - Clinical Guide (Martin Powell)

In Medicinal Mushrooms A Clinical Guide legt auteur Martin Powell uit wat de toepassingen zijn van het brede spectrum aan gezonde paddenstoelen. A Clinical Guide is hét naslagwerk dat inzicht biedt in de vaak lastig te begrijpen wetenschappelijke literatuur. Powell slaagde erin om de gezondheidsvoordelen van veel voorkomende paddenstoelen en -supplementen in kaart te brengen en begrijpbaar te maken.

Op voorraad

Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Boek Medicinal Mushrooms - Clinical Guide (Martin Powell)

Het Engels geschreven boek bevat prachtige begeleidende foto’s van de besproken paddenstoelen en duidelijke uitleg over de toepassingen per paddenstoel. Toepassing, dosis en toedieningsvorm worden allen behandeld. Medicinal Mushrooms A Clinical Guide staat daarnaast vol met verwijzingen naar de originele wetenschappelijke literatuur, mocht je de bron van het onderzoek willen raadplegen.

Martin Powell is een biochemicus en natuurkundige met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met medicinale paddenstoelen. Medical Mushrooms A Clinical Guide behandelt 20 van de meest gebruikte paddenstoelensoorten en biedt aanbevelingen van de verschillende beschikbare paddenstoelensupplementen.

Meer informatie

Merk Mycology Press
GTIN 9780956689825
Product Type Boek
Language Engels
Content 1 stuk
ISBN 987-0-9566898-2-5
SKU 1589
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Boek Medicinal Mushrooms - Clinical Guide (Martin Powell)
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.